Ga naar de inhoud

Locatie

Huis

Sinds augustus 2021 wonen we net buiten het pittoreske oude centrum van Zaltbommel in het buitengebied. Achter ons huis is een natuurgebied en vind je een mountainbike terrein. De Waal is vlakbij, waar je heerlijk langs kunt wandelen. Op ons ruime erf staan twee prachtige villa's waar we wonen en werken. Ons huis is licht en ruim. Elk kind heeft zijn eigen slaapkamer, wat echt zijn of haar eigen plekje is. Er is een grote gezellige woonkamer en een speelkamer voor bijvoorbeeld lego en Playmobil. We hebben een extra woonkamer voor als er bezoek voor de kinderen komt, zodat je echt tijd en aandacht voor elkaar kunt hebben.

 

Tuin

Je vindt ons vaak buiten in onze grote tuin. We houden van het buiten zijn en actief bezig zijn! Er is veel buitenspeelgoed (waaronder een trampoline, glijbaan, voetbalveldje en een zandbak). Er is ook een knus theehuisje, een walnotenboom, bramen en frambozen. We verwachten in het voorjaar een paar kippen een plek in onze tuin te kunnen geven. En er komt een moestuintje.

 

Gezin

We wonen hier met een eigen dochter (doordeweeks op kamers, geboren in 2003), een eigen zoon (2006), zes gezinshuiskinderen (2013, 2013, 2015, 2017, 2017 en 2019) en met onze parttime pleegzoon (2004). Onze lieve, vrolijke, enthousiaste honden Blossom en Nala maken ook deel uit van het gezinsleven bij ons thuis.

 

Bereikbaarheid

We wonen buitenaf, maar vlakbij het centrum van Zaltbommel met alle voorzieningen. Basisscholen, middelbare scholen, peuterspeelzalen en speciaal basisonderwijs zijn allemaal op tien minuten fietsafstand. Vanaf het station van Zaltbommel is het ongeveer tien minuten lopen naar ons huis. En binnen een paar minuten ben je met de auto op de snelweg A2.

Rozenbogerd 5